Klinik For Muskelterapi Nakskov

Klinik For Muskelterapi Nakskov

Massør / Kropsterapeut

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Klinik For Muskelterapi Nakskov kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Klinik For Muskelterapi Nakskov og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Klinik For Muskelterapi Nakskov i Nakskov

Bor eller arbejder du tæt på Højevej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du massør / kropsterapeut. Og Klinik For Muskelterapi Nakskov er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Højevej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Klinik For Muskelterapi Nakskov.


Klinik For Muskelterapi Nakskov og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: kranio-sakral terapi til børn, håndmassage, bindevævsterapi, fod- og underbensmassage, stolemassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Højevej 15 , 4900 Nakskov

Ma
22.07.24
Ti
23.07.24
On
24.07.24
To
25.07.24
Find andre behandlere