Motion og Kost

Motion og Kost

Diætist / Kostvejleder

En diætist / kostvejleder rådgiver og motiverer patienter til at få den mest optimale kost i den individuelle situation. Motion og Kost kan hjælpe overvægtige patienter med vægttab. Diætister som sådan arbejder også med mennesker, der har brug for den rette ernæring ved specifikke sygdomme og tilstande som for eksempel mælkeallergi, diabetes, oppustet mave, forhøjet blodtryk og spiseforstyrrelse. Til forskel fra en diætist, fokuserer en kostvejleder generelt på forebyggelse. Motion og Kost kan hjælpe med vægttab og anbefalinger til en sundere livstil.

Læs mere Læs mindre


Motion og Kost i Albertslund

Bor eller arbejder du tæt på Roskildevej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du diætist / kostvejleder. Og Motion og Kost er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Roskildevej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Motion og Kost.


Motion og Kost og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: kostvejledning, vægttab, kolesterolsænkende kost, diætistvejledning, blodtrykssænkende kost. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Roskildevej 14, 2620 Albertslund

Ma
22.07.24
Ti
23.07.24
On
24.07.24
To
25.07.24
Find andre behandlere