Motorisk Team

Motorisk Team

Ergoterapeut

Fysioterapeut

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Motorisk Team hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Motorisk Team udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

Læs mere Læs mindre


Motorisk Team i Kalundborg

Bor eller arbejder du tæt på Kåstrup Holmevej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du ergoterapeut, fysioterapeut. Og Motorisk Team er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Kåstrup Holmevej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Motorisk Team.


Motorisk Team og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: efterfødselstræning, ergoterapeutisk behandling, sportsfysioterapi, skade genoptræning, fysioterapeutisk konsultation. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Kåstrup Holmevej 25 , 4400 Kalundborg

Ma
22.07.24
Ti
23.07.24
On
24.07.24
To
25.07.24
Find andre behandlere