​Trørød Fysioterapi

​Trørød Fysioterapi

Akupunktør

Fysioterapeut

Massør / Kropsterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. ​Trørød Fysioterapi kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan ​Trørød Fysioterapi bruge forskellige former for akupunktur. ​Trørød Fysioterapi kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. ​Trørød Fysioterapi hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. ​Trørød Fysioterapi udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. ​Trørød Fysioterapi kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. ​Trørød Fysioterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


​Trørød Fysioterapi i Vedbæk

Bor eller arbejder du tæt på Trørødvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, fysioterapeut, massør. Og ​Trørød Fysioterapi er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Trørødvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på ​Trørød Fysioterapi.


​Trørød Fysioterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: børnefysioterapi, graviditetsmassage, rygestop akupunktur, fodmassage, sportsmassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Trørødvej 64, 2950 Vedbæk

Ma
22.07.24
Ti
23.07.24
On
24.07.24
To
25.07.24
Find andre behandlere