På Health 24 kan du træffe et kvalificeret valg ud fra brugernes bedømmelser, finde specielle tilbud, få nyttige tips og påmindelser med mere.

 

Om Health 24

Kortere vej til din sundhed

Vi har alle oplevet at bruge alt for meget tid, samt for mange kræfter på at finde eller booke en behandler fx tandlæge, fysioterapeut eller lignende. Måske har du endda siddet i flere timer foran skærmen eller været nødsaget til, at ringet til klinikker i arbejdstiden?

Hos Health 24 har vi undret os over, at det kan være så nemt at bestille mad, hoteller, rejser m.m. online, men ikke med sundhedsservices. Det mener vi skal ændres!

Derfor har vi skabt Danmarks største sundhedsportal, hvor vi har samlet alle behandligstyper fra A-Z. Her kan du nemt finde den behandler du skal bruge og booke tid online - slut med de mange telefonopkald og lange ventetider. Det vil sige, at hvis du ønsker en behandler tæt på dit arbejde eller hjem så er det med Health 24 kun et par få klik væk. Du kan nemt træffe et kvalificeret valg ud fra behandlerprofilen og andre brugeres bedømmelser. Derudover kan du finde gode tilbud, få nyttige påmindelser og meget mere.

Hos Health 24 mener vi desuden, at alle har ret til at skræddersy sit helbred og derfor tilbyder vi DNA-kits. Så går du og leger med tanken om at forbedre din sundhed? Eller ønsker du at give en unik gave til fødselsdag, jul eller anden anledning? Med en DNA-test får du viden om b.la. ernæring, etnisk oprindelse, personlighedstræk, hudpleje og meget mere. Alt det kræver af dig er en spytprøve og så modtager du din data i form af en rapport. Har du brug for rådgivning fra en kostvejleder, coach, fysioterapeut eller anden behandler efter endt rapport er det nemt at finde på Health 24.

Vores team

Vi er en gruppe af engagerede folk, som hver eneste dag arbejder for at nå vores mål og udleve vores fælles mission. Edward Bjørn Kosheluk og Klaus Jacobsen står i spidsen for teamet og sørger for, at virksomheden altid lever op til den højeste standard og har fokus på vores kunders behov.
 

Edward Bjørn Kosheluk

Edward Bjørn Kosheluk

Direktør, salg og produktudvikling

Klaus Jacobsen

Klaus Jacobsen

Partner, økonomi

Kamille Pryn Feilberg

Kamille Pryn Feilberg

Tekstforfatning og kommunikation

Advisory Board

Hos Health 24 tror vi på, at en balanceret tilgang til tingene, både fagligt og på andre måder, skaber de bedste resultater. Vi har derfor udvidet vores team med et Advisory Board, hvor erfarne personer med forskellige kompetencer løbende hjælper os med 360 graders sparring om alt fra økonomi til salg, markedsføring, de nyeste udviklinger, sundhedsfaglige emner m.m.

 

Kurt Stokbro

Kurt Stokbro

High tech-iværksætter og investor, medejer i Health 24.​

Stifter af QuantumWise, nu en del af Synopsys Inc.

Virksomheden

Health 24 ApS er en dansk virksomhed med hovedkontor på Østerbro i København. Vi bor på Symbion, som er Danmarks største iværksættermiljø med mange inspirerende nabovirksomheder.

Symbion - vores hjem på Østerbro