På Health 24 kan du træffe et kvalificeret valg ud fra brugernes bedømmelser, finde specielle tilbud, få nyttige tips og påmindelser med mere.

 

Om Health 24

Behandlinger ”on demand”

Har du oplevet at skulle bruge alt for meget tid og kræfter på at finde fx en ny tandlæge eller at booke en tid hos din nuværende? Måske har du siddet i flere timer foran skærmen eller ringet til klinikker i arbejdstiden?

Man kan undre sig over, at det er så nemt at bestille hoteller og restauranter, rejser m.m. online, men ikke sundhedsservices. Sådan behøver det ikke at være!

Med Health 24 kan du se ledige tider hos behandlere og booke en tid online med det samme. Du får bedre og nemmere adgang til behandlerne – og slipper for de mange telefonopkald og lange ventetider.

Vil du finde en ny behandler tæt på dit hjem eller dit arbejde? Med Health 24 er det så simpelt. Du kan træffe et kvalificeret valg ud fra andre brugeres bedømmelser af behandlerne, finde gode tilbud, få nyttige påmindelser og meget mere.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi vores services i Storkøbenhavn, men vi udvider løbende både antal og typer af klinikker. Inden for de næste år vil vi udbrede vores services til alle andre større byer i Danmark – og vi vil være den første landsdækkende tjeneste på dette område.