På Health 24 kan du træffe et kvalificeret valg ud fra brugernes bedømmelser, finde specielle tilbud, få nyttige tips og påmindelser med mere.

 

Om Health 24

Kortere vej til din sundhed

Vi har alle oplevet at bruge alt for meget tid, samt for mange kræfter på at finde eller booke en behandler fx tandlæge, fysioterapeut eller lignende. Måske har du endda siddet i flere timer foran skærmen eller været nødsaget til, at ringet til klinikker i arbejdstiden?

Hos Health 24 har vi undret os over, at det kan være så nemt at bestille mad, hoteller, rejser m.m. online, men ikke med sundhedsservices. Det mener vi skal ændres!

Derfor har vi skabt Danmarks største sundhedsportal, hvor vi har samlet alle behandligstyper fra A-Z. Her kan du nemt finde den behandler du skal bruge og booke tid online - slut med de mange telefonopkald og lange ventetider. Det vil sige, at hvis du ønsker en behandler tæt på dit arbejde eller hjem så er det med Health 24 kun et par få klik væk. Du kan nemt træffe et kvalificeret valg ud fra behandlerprofilen og andre brugeres bedømmelser. Derudover kan du finde gode tilbud, få nyttige påmindelser og meget mere.

Hos Health 24 mener vi desuden, at alle har ret til at skræddersy sit helbred og derfor tilbyder vi DNA-kits. Så går du og leger med tanken om at forbedre din sundhed? Eller ønsker du at give en unik gave til fødselsdag, jul eller anden anledning? Med en DNA-test får du viden om b.la. ernæring, etnisk oprindelse, personlighedstræk, hudpleje og meget mere. Alt det kræver af dig er en spytprøve og så modtager du din data i form af en rapport. Har du brug for rådgivning fra en kostvejleder, coach, fysioterapeut eller anden behandler efter endt rapport er det nemt at finde på Health 24.

Virksomheden

Health 24 ApS var en dansk virksomhed, som i September 2022 blev overtaget af Passim Medier, der vil drive siden videre i samme henseende.