På Health 24 kan du træffe et kvalificeret valg ud fra brugernes bedømmelser, finde specielle tilbud, få nyttige tips og påmindelser med mere.

 

Om Health 24

Kortere vej til sundhed

Har du oplevet at skulle bruge alt for meget tid og kræfter på at finde fx en ny tandlæge eller at booke en tid hos din nuværende? Måske har du siddet i flere timer foran skærmen eller ringet til klinikker i arbejdstiden?

Man kan undre sig over, at det er så nemt at bestille hoteller og restauranter, rejser m.m. online, men ikke sundhedsservices. Sådan behøver det ikke at være!

Med Health 24 kan du se ledige tider hos behandlere og booke en tid online med det samme. Du får bedre og nemmere adgang til behandlerne – og slipper for de mange telefonopkald og lange ventetider.

Vil du finde en ny behandler tæt på dit hjem eller dit arbejde? Med Health 24 er det så simpelt: Hurtig søgning et sted, nem booking, bekvem mobil tilgængelighed og meget mere.

Vores team

Vi er en gruppe af engagerede folk, som hver eneste dag arbejder for at nå vores mål og udleve vores fælles mission. Edward Bjørn Kosheluk og Klaus Jacobsen står i spidsen for teamet og sørger for, at virksomheden altid lever op til den højeste standard og har fokus på vores kunders behov.
 

Edward Bjørn Kosheluk

Edward Bjørn Kosheluk

Direktør, salg og produktudvikling

Klaus Jacobsen

Klaus Jacobsen

Partner, økonomi

Kamille Pryn Feilberg

Kamille Pryn Feilberg

Tekstforfatning og kommunikation

Advisory Board

Hos Health 24 tror vi på, at en balanceret tilgang til tingene, både fagligt og på andre måder, skaber de bedste resultater. Vi har derfor udvidet vores team med et Advisory Board, hvor erfarne personer med forskellige kompetencer løbende hjælper os med 360 graders sparring om alt fra økonomi til salg, markedsføring, de nyeste udviklinger, sundhedsfaglige emner m.m.

 

Jonatan Schloss

Jonatan Schloss

Direktør i Komponent.

Tidl.: bl.a. Praktiserende Lægers Organisation og Falck Healthcare.

Rasmus D. Jensen

Rasmus D. Jensen

Security Business Manager i Ezenta / Nixu.

Tidl.: Kommerciel chef i bl.a. Ofir.dk og Eniro / Krak.

Kurt Stokbro

Kurt Stokbro

High tech-iværksætter og investor, medejer i Health 24.​

Stifter af QuantumWise, nu en del af Synopsys Inc.

Virksomheden

Health 24 ApS er en dansk virksomhed med hovedkontor på Østerbro i København. Vi bor på Symbion, som er Danmarks største iværksættermiljø med mange inspirerende nabovirksomheder.

På nuværende tidspunkt tilbyder vi vores services i Storkøbenhavn, men vi udvider løbende både antal og typer af klinikker. Inden for de næste år vil vi udbrede vores services til alle andre større byer i Danmark – og vi vil være den første landsdækkende tjeneste på dette område.

Symbion - vores hjem på Østerbro