Fysioterapeuter i København

Her på Health 24 kan du let søge og finde en fysioterapeut i København, omegn og resten af landet. En fysioterapeut arbejder med dine led, muskler, knogler og nervesystem for at forebygge og udbedre skader og funktionsvanskeligheder i kroppen.

Sportsskader, dårlig ryg, gigt og genoptræning efter en operation er nogle af de hyppigste årsager til, at mange mennesker besøger en fysioterapeut. En vigtig del af behandlingen hos en fysioterapeut består i at foretage øvelser og træne kroppen under instruktioner og vejledning fra behandleren.

En session hos en fysioterapeut kan inkludere samtale, screening, undersøgelse, behandling og træning. Det koster i gennemsnit 400 til 600 kr i timen at besøge en fysioterapeut, men varigheden af besøget kan variere alt efter problemstillingen.

Hvornår kan det være en god ide at søge hjælp hos en fysioterapeut?

En fysioterapeut har gennemgået en minimum 3,5 års uddannelse og kan hjælpe med ikke-medicinske tiltag efter sygdom, operation, skader og mere. Fysioterapi anvendes også som forebyggelse mod bivirkninger efter eventuel sygdom, sportsudøvelse, ulykke eller andet. Overordnet set kan en fysioterapeut hjælpe dig med dine muskler, led, dit nervesystem og dit kredsløb.

Eksempler på problemstillinger som en fysioterapeut kan hjælpe med er:

 • Sportsskader og arbejdsskader
 • Lammelser
 • Genoptræning efter sygdom eller operation
 • Rygproblemer
 • Gigt
 • Smerter i kroppen
 • Tennisalbue, museskader
 • Knæskader
 • Efter hjernerystelse
 • Svimmelhed
 • Ganganalyse
 • Spændingshovedpine
 • Skoliose
 • Fysisk handicap
 • Forebyggelse
Hvordan foregår besøget hos en fysioterapeut?

I Danmark tilbydes der fysioterapi i den offentlige sektor såvel som i den private, hvilket betyder, at du i nogle tilfælde vil kunne få dit besøg, eller en del af dit besøg, hos fysioterapeuten dækket af den offentlige sygesikring. De fleste private sundhedsforsikringer såsom Sygesikring ”danmark” vil også kunne dække dit besøg hos fysioterapeuten.

Det første besøg hos en fysioterapeut vil altid bestå af en indledende konsultation/samtale. Fysioterapeuten spørger ind til din problemstilling og dine symptomer, og han eller hun vil foretage en undersøgelse af din fodstilling, kropsholdning m.m. Du vil skulle tage dine sko af og muligvis noget af tøjet i henhold til, at lære fysioterapeuten om problemets oprindelse og omfang. Den undersøgende og vurderende tilgang vil fortsætte gennem hele forløbet inklusiv i de fremtidige behandlinger, så genoptræningen eller forebyggelsen hele tiden justeres efter behov.

Selve behandlingen starter ofte med, at fysioterapeuten masserer de omfattede områder af kroppen for at varme musklerne op og sætte gang i blodomløbet. Når træningen/øvelserne sættes i gang, vil der i starten være meget støtte og ”hånd på” fra fysioterapeutens side, indtil du selv vil være i stand til at kunne foretage de forelagte øvelser og bevægelser.

I fysioterapiens træningsdel anvendes der jævnligt redskaber såsom bolde, gangstativ, ribber og andet, som hjælper til at aktivere og stimulere de omfattede dele af kroppen.

Fysioterapeuten vil i mange tilfælde sende patienten videre med øvelser, som skal foretages i hjemmet og på daglig basis. Der findes også fysioterapeutisk genoptræning på holdbasis.

Alt efter problemstillingen vil du have brug for at besøge fysioterapeuten 1) en enkelt gang eller to 2) en gang om ugen 3) med jævne mellemrum i en længere tidsperiode, indtil kroppen har genvundet sin optimale førelse.

Retninger inden for fysioterapi

En fysioterapeut kan specialisere sig inden for et velafgrænset klinisk indsatsområde baseret på formaliseret viden, færdigheder og kompetencer.

Eksempler på specialer og retninger inden for fysioterapi kan være:

Geriatrisk og gerontologisk fysioterapi

I dette speciale arbejder fysioterapeuten med ældre mennesker – det vil sige +65 år. Der kan både være tale om en patients naturlige aldring, hvor fysioterapeutens arbejde går ud på at fremme en aktiv og sund livsstil i henhold til at forebygge sygdom og nedsat funktionsevne. Og der kan være tale om ældre mennesker, som er ramt af sygdom, enten kronisk eller akut, eller er blevet opereret og har brug for genoptræning.

Fysioterapeuten som arbejder med geriatrisk og gerontologisk speciale har at gøre med skrøbelige patienter, og der vil ofte være et tværfagligt samarbejde mellem sygeplejerske, evt. plejehjemspersonale og fysioterapeuten.

Sportsfysioterapi

Når en fysioterapeut arbejder med sportsfysioterapi, arbejder han eller hun med både raske og syge/skadede mennesker. Denne gren af fysioterapien er både relevant for professionelle sportsudøvere men også for almindelige motionister i alle aldre.

Fysioterapeutens opgave består både i at hjælpe patienten til forebyggelse af skader ved udøvelse af sport/motion, at understøtte, behandle og genoptræne en skadet patient indtil han eller hun igen er i stand til at udøve sport/motion og i at rådgive patienten om sikker sports- eller motionsudøvelse og eventuelle skadesrisikofaktorer.

Pædiatrisk fysioterapi

I den pædiatriske fysioterapi arbejder fysioterapeuten med børn og unge i alderen 0-18 år. De primære opgaver består i behandlingen af børn med afvigelser i normal funktion. Behandlingen består i at understøtte en sund udvikling eller at kompensere for en manglende udvikling.

Den pædiatriske fysioterapeuts opgave består i at rådgive i barnets udvikling i henhold til at forebygge sygdomme og funktionsforstyrrelser.

Nogle patienter vil være raske men modtage en sundhedsfremmende samt forebyggende indsats fra fysioterapeuten i tilfælde, hvor deres forældre har mistanke om en forsinket eller manglende udvikling af færdigheder.

Fysioterapi i arbejdsliv

Når fysioterapeuten specialiserer sig i arbejdsliv, vil han eller hun beskæftige sig med den individuelle patient både i henhold til at komme ud på arbejdsmarkedet og til at arbejde i et sundt miljø. Fysioterapeuten vil også kunne gå ind og rådgive vedrørende en arbejdsplads fysiske rammer, ergonomiske arbejdsredskaber og –møbler, arbejdsprocesser og andet.

Fysioterapeuten vil altså identificere og vurdere risikofaktorer forbundet til en arbejdsplads i højere grad end foretage traditionel fysioterapi. Det er forebyggende og sundhedsfremmende opgaver i højere grad end behandlende.

Så let er det at booke en fysioterapeut på sundhedsportalen Health 24

Når du bruger sundhedsportalen Health 24, går det let og hurtigt med at finde en fysioterapeut i København eller andre danske byer. Vores udbud bliver hele tiden større, så du altid kan finde en fysioterapeut så tæt på dig som muligt. Efter at have brugt vores søgefunktion til at vælge et fag og et geografisk område vil et stort udvalg af fysioterapeuter dukke frem på siden. Du kan se billeder af behandleren, læse en beskrivende tekst, hvor han eller hun selv fortæller om sin faglige baggrund m.m. Du kan også se et kort udsnit af deres overordnede priser. Du får altså hurtigt et meget klart overblik over de mest relevante fysioterapeuter for dig.

De fleste sundhedsforsikringer som for eksempel Sygesikring ”danmark” har mulighed for at dække dit besøg hos fysioterapeuten. Husk derfor at vælge denne mulighed, når du bestemmer dine søgekriterier.

Når du har valgt en behandler, som du gerne vil i kontakt med, kan du vælge årsagen til dit besøg, inden du booker en tid direkte i deres online kalender. Hos nogle behandlere vil det i stedet for online booking være muligt at sende en kontaktformular, så fysioterapeuten ringer dig op snarest muligt.

Priser på fysioterapi i København
Ydelse Pris
Fysioterapeutisk konsultation (30 min., 1 gang), Jeppe Rudfeld, Better Treatment 273 kr.
Fysioterapeutisk konsultation (60 min., 1. gang), Simon Svanemose, Better Treatment 349 kr.
Fysioterapeutisk konsultation (1. besøg), Fysioterapeut Jens Arndt 450 kr.
Fysioterapi og akupunktur, Pernille Blak, Den 5. Årstid 600 kr.
Fysioterapeutisk behandling (1. konsultation 90 min. / samtale, screening, undersøgelse, behandling og træning), Troels Seeberg, Seeberg Health 850 kr.

Fysioterapeut

Baldersgade 4

2200 København N

JÆVNLIGT BOOKET

Fysioterapeut

Baldersgade 4

2200 København N

Fysioterapeut

Baldersgade 4

2200 København N

Fysioterapeut

Fruebjergvej 3

2100 København Ø

Fysioterapeut

Roskildevej 333

2610 Rødovre

Fysioterapeut

Roskildevej 333

2610 Rødovre

Fysioterapeut

Roskildevej 333

2610 Rødovre

Fysioterapeut

Smedeholm 11

2730 Herlev

JÆVNLIGT BOOKET
Andre behandlere

Fysioterapeut

Nyelandsvej 2B

2000 Frederiksberg

Kontakt klinikken direkte.

Fysioterapeut

Bülowsvej 3A

1870 Frederiksberg C

Kontakt klinikken direkte.

Fysioterapeut

Frederiksberg Alle 54

1820 Frederiksberg C

Kontakt klinikken direkte.

Fysioterapeut

Stengade 19A

3000 Helsingør

Kontakt klinikken direkte.

Fysioterapeut

Aurehøjvej 2

2900 Hellerup

Kontakt klinikken direkte.

Fysioterapeut

Philip Heymans Alle 17

2900 Hellerup

Kontakt klinikken direkte.

Fysioterapeut

Hjørringgade 12C

2100 København Ø

Kontakt klinikken direkte.

Fysioterapeut

Nørre Søgade 27A

1370 København K

Kontakt klinikken direkte.

Fysioterapeut

Trørødvej 64

2950 Vedbæk

Kontakt klinikken direkte.

Fysioterapeut

Linnésgade 25

1361 København K

Kontakt klinikken direkte.