Deborah Tassi

Deborah Tassi

Fysioterapeut


Klinik

OsteoMedica

Faglige kvalifikationer

Uddannelse

Fysioterapi ved Università degli Studi di Milano, Milano, Italien

Dans akademi diplom (DanceHaus, Milano)

I øjeblikket – 4 år (6 måneder tilbage til være færdig) Osteopati-studerende i IAO (International Academy of Osteopathy), København, Danmark

Sprog

Dansk

Engelsk

Italiensk

Tilskud

Jeg betaler selv

"danmark"

Privat forsikring / RAB

Arbejder som

Fysioterapeut

Manuel terapeut

Faglig præsentation

I fysioterapi fokuserer jeg på den manuelle del af fysioterapien. I behandling kombinerer vi teknikker, som led-mobilisering, manipulation, McKenzie, massage, akupunktur, akupressur, kinesiologi-tape, øvelser og selvfølgelig rådgivning. Hver patient er forskellig så derfor bliver behandlingen valgt til en specifik problematik og eventuel personlig præference.


Book en tid:

Du er velkommen til at booke en tid herpå profilen.


Mine erfaringer:


- Manuel terapi efter osteopatiske principper

- Migræne og hovedpine

- Kæbe- og synkeproblemer

- Gynækologiske og feminine problemer

- Mulligan teknikker

- Fælles mobilisering og manipulationer

- 12 års erfaring som danselærer og fysioterapeut for professionelle dansere (dansk danseteater)

- Behandling af sportsskader

- Sportsmassage

- Kroniske smerte

- Genopretning af rygsmerter

- Kinesiology tape

- Fascial manipulation (Stecco-metoden)

- Triggerpunkter

- Core stabilitetstræning

- Pilates og stretch træning


Sportsmassage:


En massageform hvor der arbejdes dybt i væv og muskulatur.

Massage kan: modvirke stress, sænke blodtrykket, lindre smerter, stimulere blodcirkulationen, afhjælpe infiltrationer og spændingshovedpine, afhjælpe skader, fjerne væskeansamlinger, nedbryde affaldsstoffer, smidiggøre muskler og led og virke reducerende på angst og depression.

Det er en glimrende løsning for mennesker, der fører en aktiv livsstil og gerne vil aflæsse alle de spændinger, der akkumuleres i musklerne efter træning.


Træning og genoptræning:


Genoptræning er optræning af din funktionsevne, enten for at, opnå samme funktionsniveau som tidligere eller opnå det bedst mulige funktionsniveau.

Du har brug for genoptræning hvis du liggede på sygehus efter operation, sygdom, ulykke eller du har svækkelse efter længere tids sygdom i dit hjem.

Vælg træning for at forebygge fremtid skader eller ryg ondhed.


Osteopati:


Osteopati er blevet godkendt af det danske sundhedsvæsen på lige fod med fysioterapi og

kiropraktik. Uddannelsen tager fire og er baseret på traditionelle sundhedsvidenskabelige fag som anatomi, neurologi, fysiologi eller biomekanik.


Vi går systematisk, videnskabelig og sanselig til værks for at stille en korrekt diagnose og finde det rigtige behandlingsforløb til netop dig. Osteopat, søger at genoprette en balancen i kroppen så den får mulighed for at fungere optimalt igen.


Et eksempel på dette kan være hovedpine, eller smerter i kæbe, hvor den reelle årsag skyldes en skævhed eller ubalance i kroppen, samt andre mekaniske dysfunktioner fra bækkenet og op til kraniet. Vi kigger på kroppen som en helhed, hvor alle strukturer påvirker hinanden.


Alle led skal kunne bevæge sig så optimalt som muligt, for at kroppen kan fungere bedst muligt og forbedre dit velvære. Fordi ve er ikke færdig uddannede osteopater lige nu, vi burger også alm teknikker fra fysioterapi som øvelse terapi.


Du er velkommen til at booke en tid her på profilen.

Læs mere Læs mindre