ADD Klinikken

ADD Klinikken

Ergoterapeut

Psykiater

Psykolog

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. ADD Klinikken tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. ADD Klinikken kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Læs mere Læs mindre


ADD Klinikken i Viby J

Bor eller arbejder du tæt på Gunnar Clausens Vej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du ergoterapeut, psykiater, psykolog. Og ADD Klinikken er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Gunnar Clausens Vej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på ADD Klinikken.


ADD Klinikken og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: psykoser, indlæringsvanskeligheder, sansemotorisk træning, depression behandling, akut belastningsreaktion. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Gunnar Clausens Vej 40A, 8260 Viby J

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere