Akupunktør og sygeplejerske

Akupunktør og sygeplejerske

Akupunktør

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Akupunktør og sygeplejerske kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Akupunktør og sygeplejerske bruge forskellige former for akupunktur. Akupunktør og sygeplejerske kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Læs mere Læs mindre


Akupunktør og sygeplejerske i København Ø

Bor eller arbejder du tæt på Randersgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør. Og Akupunktør og sygeplejerske er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Randersgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Akupunktør og sygeplejerske .


Akupunktør og sygeplejerske og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: cupping terapi, øreakupunktur, ansigtsakupunktur, akupressur, elektroakupunktur. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Randersgade 57, 2100 København Ø


27.04.24

28.04.24
Ma
29.04.24
Ti
30.04.24
Find andre behandlere