Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken

Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken

Akupunktør

Massør / Kropsterapeut

Zoneterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken bruge forskellige former for akupunktur. Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken i København Ø

Bor eller arbejder du tæt på Olufsvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, massør, zoneterapeut. Og Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Olufsvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken.


Akupunktur, Zoneterapi & Massage klinikken og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: oliemassage, baby zoneterapi, fodmassage, ansigtszoneterapi, sportsmassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Olufsvej 6, 2100 København Ø

To
13.06.24
Fr
14.06.24

15.06.24

16.06.24
Find andre behandlere