Akupunkturmageriet

Akupunkturmageriet

Akupunktør

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Akupunkturmageriet kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Akupunkturmageriet bruge forskellige former for akupunktur. Akupunkturmageriet kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Læs mere Læs mindre


Akupunkturmageriet i Kongens Lyngby

Bor eller arbejder du tæt på Bagsværdvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør. Og Akupunkturmageriet er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Bagsværdvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Akupunkturmageriet.


Akupunkturmageriet og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: acunova, moxa behandling, akupunktur og zoneterapi, øreakupunktur, cupping terapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Bagsværdvej 72B, 2800 Kongens Lyngby

To
13.06.24
Fr
14.06.24

15.06.24

16.06.24
Find andre behandlere