AZ-Helse

AZ-Helse

Akupunktør

Zoneterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. AZ-Helse kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan AZ-Helse bruge forskellige former for akupunktur. AZ-Helse kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. AZ-Helse behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. AZ-Helse og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


AZ-Helse i Ølstykke

Bor eller arbejder du tæt på Ørnebjegvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, zoneterapeut. Og AZ-Helse er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Ørnebjegvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på AZ-Helse.


AZ-Helse og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: ansigtsakupunktur, akupunktur og massage, kinesisk massage / tui na, cupping terapi, sportszoneterapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Ørnebjergvej 1, 3650 Ølstykke


02.03.24

03.03.24
Ma
04.03.24
Ti
05.03.24
Find andre behandlere