Body & Energy

Body & Energy

Akupunktør

Massør / Kropsterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Body & Energy kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Body & Energy bruge forskellige former for akupunktur. Body & Energy kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Body & Energy kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Body & Energy og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Body & Energy i Greve

Bor eller arbejder du tæt på Blokhusvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, massør. Og Body & Energy er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Blokhusvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Body & Energy.


Body & Energy og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: body-sds behandling, oliemassage, rygmassage, kinesisk massage / tui na, stolemassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Blokhusvej 5, 2670 Greve


02.03.24

03.03.24
Ma
04.03.24
Ti
05.03.24
Find andre behandlere