Den Gamle Avlsgård

Den Gamle Avlsgård

Coach

Diætist / Kostvejleder

Massør / Kropsterapeut

Parterapeut / Sexolog

Psykiater

Psykoterapeut

Zoneterapeut

Coaching bliver ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen ikke rådgiver eller tager stilling men derimod hjælper klienten ved at stille åbne spørgsmål. Der findes mange slags coaches. For eksempel: stress-coach, business-coach, sportscoach eller lifecoach. Den Gamle Avlsgård er neutral og ikke-dømmende, og vil hjælpe dig til at reflektionere og nå frem til dine egne svar. Den Gamle Avlsgård kan hjælpe dig, hvis du har lyst til at udvikle dig på et eller flere områder af dit liv, men du kan også søge coaching hos Den Gamle Avlsgård , hvis du har en bestemt problemstilling, du ønsker at få løst, en dårlig vane, du vil af med eller har brug for at træffe en beslutning.

En diætist / kostvejleder rådgiver og motiverer patienter til at få den mest optimale kost i den individuelle situation. Den Gamle Avlsgård kan hjælpe overvægtige patienter med vægttab. Diætister som sådan arbejder også med mennesker, der har brug for den rette ernæring ved specifikke sygdomme og tilstande som for eksempel mælkeallergi, diabetes, oppustet mave, forhøjet blodtryk og spiseforstyrrelse. Til forskel fra en diætist, fokuserer en kostvejleder generelt på forebyggelse. Den Gamle Avlsgård kan hjælpe med vægttab og anbefalinger til en sundere livstil.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Den Gamle Avlsgård kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Den Gamle Avlsgård og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Sexologer og parterapeuter kan hjælpe, når parfoholdet skal fungere bedre i forbindelse med for eksempel kommunikation, romantik og sexliv. En sexolog vejleder og rådgiver både par og singler indenfor alle områder af deres seksualitet. Parterapeuter hjælper til at få løst problemer i forholdet og skabe en god kommunikation. Via samtale kan Den Gamle Avlsgård hjælpe dig til at få en større forståelse for eksempelvis seksuelle- eller kropslige dysfunktioner, utroskab, sygdom, graviditet, en traumatisk barndom eller et lavt selvværd. Den Gamle Avlsgård rådgiver også par og udstyrer dem med redskaber til at bearbejde forskellige problemstillinger og derved opnå et stærkere samliv.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Den Gamle Avlsgård tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Den Gamle Avlsgård kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Den Gamle Avlsgård kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Den Gamle Avlsgård behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Den Gamle Avlsgård og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Den Gamle Avlsgård i Ribe 

Bor eller arbejder du tæt på Farupvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du coach, diætist / kostvejleder, massør / kropsterapeut, parterapeut / sexolog, psykiater, psykoterapeut, zoneterapeut. Og Den Gamle Avlsgård er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Farupvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Den Gamle Avlsgård .


Den Gamle Avlsgård og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: skænderier i parforholdet, stolemassage, misbrugsterapi, depressioner og stress, benmassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Farupvej 10, 6760 Ribe 

To
13.06.24
Fr
14.06.24

15.06.24

16.06.24
Find andre behandlere