Den Kinesiske Klinik

Den Kinesiske Klinik

Akupunktør

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Den Kinesiske Klinik kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Den Kinesiske Klinik bruge forskellige former for akupunktur. Den Kinesiske Klinik kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Læs mere Læs mindre


Den Kinesiske Klinik på Frederiksberg

Bor eller arbejder du tæt på Peter Bangs Vej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør. Og Den Kinesiske Klinik er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Peter Bangs Vej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Den Kinesiske Klinik.


Den Kinesiske Klinik og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: akupressur, moxa behandling, rygestop akupunktur, akupunktur og zoneterapi, ansigtsakupunktur. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Peter Bangs Vej 76, 2000 Frederiksberg


27.04.24

28.04.24
Ma
29.04.24
Ti
30.04.24
Find andre behandlere