Duopsyk

Duopsyk

Psykiater

Psykolog

Psykoterapeut

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. Duopsyk tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. Duopsyk kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Duopsyk tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Duopsyk kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Duopsyk kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Duopsyk i Holbæk

Bor eller arbejder du tæt på Urtehaven, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du psykiater, psykolog, psykoterapeut. Og Duopsyk er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Urtehaven, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Duopsyk.


Duopsyk og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: personlighedsforstyrrelse, misbrugsbehandling, vold i hjemmet, pårørende, mobning. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Urtehaven 27, 4300 Holbæk

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere