Emdrup Zoneterapi og Samtale

Emdrup Zoneterapi og Samtale

Akupunktør

Zoneterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Emdrup Zoneterapi og Samtale kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Emdrup Zoneterapi og Samtale bruge forskellige former for akupunktur. Emdrup Zoneterapi og Samtale kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Emdrup Zoneterapi og Samtale behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Emdrup Zoneterapi og Samtale og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Emdrup Zoneterapi og Samtale i København NV

Bor eller arbejder du tæt på Højmosevej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, zoneterapeut. Og Emdrup Zoneterapi og Samtale er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Højmosevej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Emdrup Zoneterapi og Samtale.


Emdrup Zoneterapi og Samtale og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: japansk lifting, akupunktur og massage, ansigtsakupunktur, kinesisk massage / tui na, gravid zoneterapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Højmosevej 22, 2400 København NV

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere