Energipsykologidanmark

Energipsykologidanmark

Diætist / Kostvejleder

Ergoterapeut

Zoneterapeut

En diætist / kostvejleder rådgiver og motiverer patienter til at få den mest optimale kost i den individuelle situation. Energipsykologidanmark kan hjælpe overvægtige patienter med vægttab. Diætister som sådan arbejder også med mennesker, der har brug for den rette ernæring ved specifikke sygdomme og tilstande som for eksempel mælkeallergi, diabetes, oppustet mave, forhøjet blodtryk og spiseforstyrrelse. Til forskel fra en diætist, fokuserer en kostvejleder generelt på forebyggelse. Energipsykologidanmark kan hjælpe med vægttab og anbefalinger til en sundere livstil.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Energipsykologidanmark behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Energipsykologidanmark og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Energipsykologidanmark i Sorø

Bor eller arbejder du tæt på Udsigten, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du diætist / kostvejleder, ergoterapeut, zoneterapeut. Og Energipsykologidanmark er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Udsigten, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Energipsykologidanmark.


Energipsykologidanmark og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: zoneterapi, kropslige udfordringer, ergoterapeutisk rådgivning, kostvejledning, psykiske udfordringer. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Udsigten 68, 4180 Sorø

To
13.06.24
Fr
14.06.24

15.06.24

16.06.24
Find andre behandlere