Familecentret Pyramiden

Familecentret Pyramiden

Coach

Massør / Kropsterapeut

Parterapeut / Sexolog

Coaching bliver ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen ikke rådgiver eller tager stilling men derimod hjælper klienten ved at stille åbne spørgsmål. Der findes mange slags coaches. For eksempel: stress-coach, business-coach, sportscoach eller lifecoach. Familecentret Pyramiden er neutral og ikke-dømmende, og vil hjælpe dig til at reflektionere og nå frem til dine egne svar. Familecentret Pyramiden kan hjælpe dig, hvis du har lyst til at udvikle dig på et eller flere områder af dit liv, men du kan også søge coaching hos Familecentret Pyramiden, hvis du har en bestemt problemstilling, du ønsker at få løst, en dårlig vane, du vil af med eller har brug for at træffe en beslutning.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Familecentret Pyramiden kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Familecentret Pyramiden og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Sexologer og parterapeuter kan hjælpe, når parfoholdet skal fungere bedre i forbindelse med for eksempel kommunikation, romantik og sexliv. En sexolog vejleder og rådgiver både par og singler indenfor alle områder af deres seksualitet. Parterapeuter hjælper til at få løst problemer i forholdet og skabe en god kommunikation. Via samtale kan Familecentret Pyramiden hjælpe dig til at få en større forståelse for eksempelvis seksuelle- eller kropslige dysfunktioner, utroskab, sygdom, graviditet, en traumatisk barndom eller et lavt selvværd. Familecentret Pyramiden rådgiver også par og udstyrer dem med redskaber til at bearbejde forskellige problemstillinger og derved opnå et stærkere samliv.

Læs mere Læs mindre


Familecentret Pyramiden på Vejen

Bor eller arbejder du tæt på Søndergade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du coach, massør / kropsterapeut, parterapeut / sexolog. Og Familecentret Pyramiden er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Søndergade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Familecentret Pyramiden.


Familecentret Pyramiden og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: sammenbragt familie, spirituel udvikling, skilsmisse og brud, body-sds behandling, angst coaching. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Søndergade 17 , 6600 Vejen


02.03.24

03.03.24
Ma
04.03.24
Ti
05.03.24
Find andre behandlere