Forvandlingshuset Privathospital

Forvandlingshuset Privathospital

Psykiater

Psykoterapeut

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Forvandlingshuset Privathospital tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Forvandlingshuset Privathospital kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Forvandlingshuset Privathospital kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Forvandlingshuset Privathospital i Ringsted

Bor eller arbejder du tæt på Juellundvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du psykiater, psykoterapeut. Og Forvandlingshuset Privathospital er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Juellundvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Forvandlingshuset Privathospital.


Forvandlingshuset Privathospital og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: selvmordstanker, online terapi, parforhold, ocd (tvangstanker / handlinger), opmærksomhedsforstyrrelse. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Juellundvej 12, 4100 Ringsted

To
13.06.24
Fr
14.06.24

15.06.24

16.06.24
Find andre behandlere