FysioDanmark Næstved

FysioDanmark Næstved

Ergoterapeut

Fysioterapeut

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. FysioDanmark Næstved hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. FysioDanmark Næstved udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

Læs mere Læs mindre


FysioDanmark Næstved i Næstved

Bor eller arbejder du tæt på Sct. Jørgens Park, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du ergoterapeut, fysioterapeut. Og FysioDanmark Næstved er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Sct. Jørgens Park, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på FysioDanmark Næstved.


FysioDanmark Næstved og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: hævelse / ødem, ergoterapeutisk coaching, sensorisk undersøgelse, ergoterapeutisk undersøgelse, sansemotorisk træning. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Sct. Jørgens Park 66 , 4700 Næstved

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere