Hedehusene Massage og Zoneterapi

Hedehusene Massage og Zoneterapi

Akupunktør

Massør / Kropsterapeut

Zoneterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Hedehusene Massage og Zoneterapi kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Hedehusene Massage og Zoneterapi bruge forskellige former for akupunktur. Hedehusene Massage og Zoneterapi kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Hedehusene Massage og Zoneterapi kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Hedehusene Massage og Zoneterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Hedehusene Massage og Zoneterapi behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Hedehusene Massage og Zoneterapi og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Hedehusene Massage og Zoneterapi i Hedehusene

Bor eller arbejder du tæt på Hasselvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, massør, zoneterapeut. Og Hedehusene Massage og zoneterapi er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Hasselvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Hedehusene Massage og zoneterapi.


Hedehusene Massage og zoneterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: sportszoneterapi, zoneterapi, fodmassage, ansigtsmassage, øreakupunktur. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Hasselvej 26, 2640 Hedehusene

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere