Huset Engholm

Huset Engholm

Massør / Kropsterapeut

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Huset Engholm kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Huset Engholm og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Huset Engholm i Brønderslev

Bor eller arbejder du tæt på Serritslevvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du massør / kropsterapeut. Og Huset Engholm er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Serritslevvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Huset Engholm.


Huset Engholm og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: hot stone massage, aroma massage, ansigtsmassage, følelsesmæssige belastninger, access bars behandling. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Serritslevvej 211 , 9700 Brønderslev

To
13.06.24
Fr
14.06.24

15.06.24

16.06.24
Find andre behandlere