Indre Balance

Indre Balance

Massør / Kropsterapeut

Zoneterapeut

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Indre Balance kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Indre Balance og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Indre Balance behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Indre Balance og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Indre Balance i Tommerup ST

Bor eller arbejder du tæt på Stationsvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du massør / kropsterapeut, zoneterapeut. Og Indre Balance er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Stationsvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Indre Balance.


Indre Balance og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: benmassage, nakkemassage, kranio-sakral terapi, stolemassage, gravid zoneterapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Stationsvej 8A , 5690 Tommerup St

To
13.06.24
Fr
14.06.24

15.06.24

16.06.24
Find andre behandlere