Kiro-Fys.dk

Kiro-Fys.dk

Fysioterapeut

Kiropraktor

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Kiro-Fys.dk hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Kiro-Fys.dk udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Kiro-Fys.dk hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Kiro-Fys.dk uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Læs mere Læs mindre


Kiro-Fys.dk på Frederiksberg

Bor eller arbejder du tæt på Nyelandsvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du fysioterapeut, kiropraktor. Og Kiro-Fys.dk er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Nyelandsvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kiro-Fys.dk.


Kiro-Fys.dk og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: nakkeskader, efterfødselstræning, sportsfysioterapi, smertebehandling, seneskedehindebetændelse. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Nyelandsvej 2B, 2000 Frederiksberg

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere