Kiropraktisk Klinik Frederikssund

Kiropraktisk Klinik Frederikssund

Kiropraktor

Massør / Kropsterapeut

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Kiropraktisk Klinik Frederikssund hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Kiropraktisk Klinik Frederikssund uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Kiropraktisk Klinik Frederikssund kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Kiropraktisk Klinik Frederikssund og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Kiropraktisk Klinik Frederikssund i Frederikssund

Bor eller arbejder du tæt på Torvet, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du kiropraktor, massør. Og Kiropraktisk Klinik Frederikssund er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Torvet, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kiropraktisk Klinik Frederikssund.


Kiropraktisk Klinik Frederikssund og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: hoftesmerter, muskelsmerter, stolemassage, seneskedehindebetændelse, rygsmerter. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Torvet 7b, 3600 Frederikssund


29.01.23
Ma
30.01.23
Ti
31.01.23
On
01.02.23
Find andre behandlere