Kiropraktisk Klinik Rødovre

Kiropraktisk Klinik Rødovre

Kiropraktor

Massør / Kropsterapeut

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Kiropraktisk Klinik Rødovre hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Kiropraktisk Klinik Rødovre uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Kiropraktisk Klinik Rødovre kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Kiropraktisk Klinik Rødovre og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Kiropraktisk Klinik Rødovre i Rødovre

Bor eller arbejder du tæt på Højnæsvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du kiropraktor, massør. Og Kiropraktisk Klinik Rødovre er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Højnæsvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kiropraktisk Klinik Rødovre.


Kiropraktisk Klinik Rødovre og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: graviditetsmassage, hovedpine, aroma massage, hot stone massage, body-sds behandling. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Højnæsvej 73, 2610 Rødovre

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere