Kiropraktor Huset

Kiropraktor Huset

Akupunktør

Fysioterapeut

Kiropraktor

Massør / Kropsterapeut

Røntgen / Ultralydspecialist

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Kiropraktor Huset kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Kiropraktor Huset bruge forskellige former for akupunktur. Kiropraktor Huset kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Kiropraktor Huset hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Kiropraktor Huset udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Kiropraktor Huset hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Kiropraktor Huset uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Kiropraktor Huset kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Kiropraktor Huset og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Kiropraktor Huset i Næstved

Bor eller arbejder du tæt på Jernbanegade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, fysioterapeut, kiropraktor, massør / kropsterapeut, røntgen / ultralydspecialist. Og Kiropraktor Huset er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Jernbanegade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kiropraktor Huset.


Kiropraktor Huset og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: massage og kropsterapi, albuesmerter, fysioterapeutisk behandling, sportsfysioterapi, cupping terapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Jernbanegade 17, 4700 Næstved

To
13.06.24
Fr
14.06.24

15.06.24

16.06.24
Find andre behandlere