Kiropraktor3400

Kiropraktor3400

Fysioterapeut

Kiropraktor

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Kiropraktor3400 hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Kiropraktor3400 udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Kiropraktor3400 hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Kiropraktor3400 uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Læs mere Læs mindre


Kiropraktor3400 i Hillerød

Bor eller arbejder du tæt på Frederiksværksgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du fysioterapeut, fysioterapeut, kiropraktor, kiropraktor. Og Kiropraktor3400 er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Frederiksværksgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kiropraktor3400.


Kiropraktor3400 og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: fysioterapeutisk konsultation, iskiassmerter, rygsmerter, ankelsmerter, kiropraktorbehandling. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Frederiksværksgade 8, 3400 Hillerød

To
02.05.24
Fr
03.05.24

04.05.24

05.05.24
Find andre behandlere