Kiropraktorerne Strandgade

Kiropraktorerne Strandgade

Kiropraktor

Massør / Kropsterapeut

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Kiropraktorerne Strandgade hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Kiropraktorerne Strandgade uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Kiropraktorerne Strandgade kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Kiropraktorerne Strandgade og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Kiropraktorerne Strandgade i Helsingør

Bor eller arbejder du tæt på Strandgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du kiropraktor, massør. Og Kiropraktorerne Strandgade er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Strandgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kiropraktorerne Strandgade.


Kiropraktorerne Strandgade og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: muskelsmerter, body-sds behandling, rygsmerter, fodmassage, stolemassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Strandgade 93, 3000 Helsingør

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere