Klinik Aktiv Sundhed

Klinik Aktiv Sundhed

Ergoterapeut

Fysioterapeut

Kiropraktor

Massør / Kropsterapeut

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Klinik Aktiv Sundhed hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Klinik Aktiv Sundhed udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Klinik Aktiv Sundhed hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Klinik Aktiv Sundhed uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Klinik Aktiv Sundhed kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Klinik Aktiv Sundhed og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Klinik Aktiv Sundhed i Korsør

Bor eller arbejder du tæt på Havnearkaderne, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du ergoterapeut, fysioterapeut, kiropraktor, massør / kropsterapeut. Og Klinik Aktiv Sundhed er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Havnearkaderne, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Klinik Aktiv Sundhed.


Klinik Aktiv Sundhed og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: sensorisk undersøgelse, body-sds behandling, svimmelhed, bækkensmerter, fysiurgisk massage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Havnearkaderne 1A , 4220 Korsør


02.03.24

03.03.24
Ma
04.03.24
Ti
05.03.24
Find andre behandlere