Klinik CIO 17

Klinik CIO 17

Akupunktør

Coach

Naturmedicinsk terapeut

Osteopat

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Klinik CIO 17 kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Klinik CIO 17 bruge forskellige former for akupunktur. Klinik CIO 17 kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Coaching bliver ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen ikke rådgiver eller tager stilling men derimod hjælper klienten ved at stille åbne spørgsmål. Der findes mange slags coaches. For eksempel: stress-coach, business-coach, sportscoach eller lifecoach. Klinik CIO 17 er neutral og ikke-dømmende, og vil hjælpe dig til at reflektionere og nå frem til dine egne svar. Klinik CIO 17 kan hjælpe dig, hvis du har lyst til at udvikle dig på et eller flere områder af dit liv, men du kan også søge coaching hos Klinik CIO 17, hvis du har en bestemt problemstilling, du ønsker at få løst, en dårlig vane, du vil af med eller har brug for at træffe en beslutning.

En osteopat bruger sine hænder i sine behandlinger. Klinik CIO 17 hjælper patienter med at få genoprettet kroppens balance og frigøre den naturlige livsenergi. I Danmark er det typisk fysioterapeuter, som videreuddanner sig til osteopater, og de tilbyder ofte begge behandlingsformer i sine klinikker. Klinik CIO 17 kan hjælpe mod både akutte problemer og gener, der er opbygget sig over længere tid: Løberknæ, musearm, artrose, astma, bækkenløsning, fordøjelsesproblemer, inkontinens, menstruationssmerter, piskesmæld, refluks og flere andre tilstande.

Læs mere Læs mindre


Klinik CIO 17 i Borup

Bor eller arbejder du tæt på Lammestrupvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, coach, naturmedicinsk terapeut, osteopat. Og Klinik CIO 17 er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Lammestrupvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Klinik CIO 17.


Klinik CIO 17 og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: coaching, udvikling af følelsesmæssig intelligens, piskesmæld / whiplash behandling, angst coaching, kærestesorger. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Lammestrupvej 17, 4140 Borup

Ma
29.04.24
Ti
30.04.24
On
01.05.24
To
02.05.24
Find andre behandlere