Klinik Socius

Klinik Socius

Psykiater

Psykolog

Psykolog er en beskyttet titel, som kan anvendes af personer med en kandidateksamen i psykologi (cand.psych.) eller en ligestillet eksamen. Klinik Socius tager udgangspunkt i samtalen, som behandleren bruger til at diagnosticere og vejlede. Det kan være i forbindelse med psykologiske og følelsesmæssige problemer såsom lavt selvværd, samlivsproblemer, mobning, handikappede børn i familien eller identitets- og livskriser. Klinik Socius kan også hjælpe personer, som gerne vil udvikle sig personligt og ønsker at blive bedre rustet til tilværelsen.

Læs mere Læs mindre


Klinik Socius i Viborg

Bor eller arbejder du tæt på Gravene, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du psykiater, psykolog. Og Klinik Socius er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Gravene, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Klinik Socius.


Klinik Socius og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: tankemylder, psykoterapeutisk behandling, angstlidelser, psykoser, anoreksi / spiseforstyrelser. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Gravene 2, 8800 Viborg


02.03.24

03.03.24
Ma
04.03.24
Ti
05.03.24
Find andre behandlere