Klinikken på Klintevej

Klinikken på Klintevej

Fodterapeut / Fodplejer

Fysioterapeut

Kiropraktor

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Klinikken på Klintevej hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Klinikken på Klintevej udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Klinikken på Klintevej hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Klinikken på Klintevej uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Læs mere Læs mindre


Klinikken på Klintevej i Kerteminde

Bor eller arbejder du tæt på Klintevej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du fodterapeut / fodplejer, fysioterapeut, kiropraktor. Og Klinikken på Klintevej er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Klintevej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Klinikken på Klintevej.


Klinikken på Klintevej og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: knæskader, pedicure, ømme fødder og tæer, fysioterapi hjemmebehandling, lændesmerter. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Klintevej 6A , 5300 Kerteminde

Ma
29.04.24
Ti
30.04.24
On
01.05.24
To
02.05.24
Find andre behandlere