Krop i Balance

Krop i Balance

Akupunktør

Massør / Kropsterapeut

Zoneterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Krop i Balance kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Krop i Balance bruge forskellige former for akupunktur. Krop i Balance kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Krop i Balance kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Krop i Balance og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Krop i Balance behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Krop i Balance og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Krop i Balance i Gentofte

Bor eller arbejder du tæt på Niels Steensens Vej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, massør, zoneterapeut. Og Krop i Balance er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Niels Steensens Vej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Krop i Balance.


Krop i Balance og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: afspændingsmassage, moxa behandling, håndmassage, japansk lifting, rygestop akupunktur. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Niels Steensens Vej 25, 2820 Gentofte

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere