Kurklinikken

Kurklinikken

Coach

Massør / Kropsterapeut

Naturmedicinsk terapeut

Coaching bliver ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen ikke rådgiver eller tager stilling men derimod hjælper klienten ved at stille åbne spørgsmål. Der findes mange slags coaches. For eksempel: stress-coach, business-coach, sportscoach eller lifecoach. Kurklinikken er neutral og ikke-dømmende, og vil hjælpe dig til at reflektionere og nå frem til dine egne svar. Kurklinikken kan hjælpe dig, hvis du har lyst til at udvikle dig på et eller flere områder af dit liv, men du kan også søge coaching hos Kurklinikken, hvis du har en bestemt problemstilling, du ønsker at få løst, en dårlig vane, du vil af med eller har brug for at træffe en beslutning.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Kurklinikken kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Kurklinikken og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Kurklinikken i Odense V

Bor eller arbejder du tæt på Middelfartvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du coach, massør / kropsterapeut, naturmedicinsk terapeut. Og Kurklinikken er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Middelfartvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Kurklinikken.


Kurklinikken og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: nakkemassage, personlig udvikling, aroma massage, japansk lifting, stolemassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Middelfartvej 115A, 5200 Odense V

To
13.06.24
Fr
14.06.24

15.06.24

16.06.24
Find andre behandlere