Lemvig Sundhedscenter

Lemvig Sundhedscenter

Akupunktør

Diætist / Kostvejleder

Fodterapeut / Fodplejer

Kiropraktor

Psykoterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Lemvig Sundhedscenter kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Lemvig Sundhedscenter bruge forskellige former for akupunktur. Lemvig Sundhedscenter kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En diætist / kostvejleder rådgiver og motiverer patienter til at få den mest optimale kost i den individuelle situation. Lemvig Sundhedscenter kan hjælpe overvægtige patienter med vægttab. Diætister som sådan arbejder også med mennesker, der har brug for den rette ernæring ved specifikke sygdomme og tilstande som for eksempel mælkeallergi, diabetes, oppustet mave, forhøjet blodtryk og spiseforstyrrelse. Til forskel fra en diætist, fokuserer en kostvejleder generelt på forebyggelse. Lemvig Sundhedscenter kan hjælpe med vægttab og anbefalinger til en sundere livstil.

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Lemvig Sundhedscenter hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Lemvig Sundhedscenter uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Lemvig Sundhedscenter tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Lemvig Sundhedscenter kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Lemvig Sundhedscenter kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Lemvig Sundhedscenter i Lemvig

Bor eller arbejder du tæt på Søndergade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, diætist / kostvejleder, fodterapeut / fodplejer, kiropraktor, psykoterapeut. Og Lemvig Sundhedscenter er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Søndergade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Lemvig Sundhedscenter.


Lemvig Sundhedscenter og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: play therapy, ansigtsakupunktur, akupunktur, kropssmerter, online terapi. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Søndergade 5 , 7620 Lemvig

Ma
29.04.24
Ti
30.04.24
On
01.05.24
To
02.05.24
Find andre behandlere