Liv i Hjertecentret

Liv i Hjertecentret

Ergoterapeut

Psykoterapeut

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Liv i Hjertecentret tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Liv i Hjertecentret kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Liv i Hjertecentret kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Liv i Hjertecentret i Slagelse

Bor eller arbejder du tæt på Nytorv, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du ergoterapeut, psykoterapeut. Og Liv i Hjertecentret er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Nytorv, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Liv i Hjertecentret.


Liv i Hjertecentret og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: sociale udfordringer, børneergoterapi, hypnoterapi, mobning, anger management / vredeshåndtering. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Nytorv 8c, 4200 Slagelse


02.03.24

03.03.24
Ma
04.03.24
Ti
05.03.24
Find andre behandlere