Livets Spor

Livets Spor

Coach

Parterapeut / Sexolog

Psykoterapeut

Coaching bliver ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen ikke rådgiver eller tager stilling men derimod hjælper klienten ved at stille åbne spørgsmål. Der findes mange slags coaches. For eksempel: stress-coach, business-coach, sportscoach eller lifecoach. Livets Spor er neutral og ikke-dømmende, og vil hjælpe dig til at reflektionere og nå frem til dine egne svar. Livets Spor kan hjælpe dig, hvis du har lyst til at udvikle dig på et eller flere områder af dit liv, men du kan også søge coaching hos Livets Spor, hvis du har en bestemt problemstilling, du ønsker at få løst, en dårlig vane, du vil af med eller har brug for at træffe en beslutning.

Sexologer og parterapeuter kan hjælpe, når parfoholdet skal fungere bedre i forbindelse med for eksempel kommunikation, romantik og sexliv. En sexolog vejleder og rådgiver både par og singler indenfor alle områder af deres seksualitet. Parterapeuter hjælper til at få løst problemer i forholdet og skabe en god kommunikation. Via samtale kan Livets Spor hjælpe dig til at få en større forståelse for eksempelvis seksuelle- eller kropslige dysfunktioner, utroskab, sygdom, graviditet, en traumatisk barndom eller et lavt selvværd. Livets Spor rådgiver også par og udstyrer dem med redskaber til at bearbejde forskellige problemstillinger og derved opnå et stærkere samliv.

Mange psykoterapeuter har selv gennemgået terapi under uddannelsen, og behandlerens personlige erfaringer bliver herved et af hans/hendes stærkeste redskaber. Der findes mange forgreninger inden for psykoterapi: f.eks. psykoanalytisk, humanistisk og kognitiv. Mange behandlere vælger at anvende flere af dem i deres behandling. Livets Spor tager udgangspunkt i samtalen og anvender både praktiske øvelser og samtale til at løse forskellige problemstillinger. Livets Spor kan hjælpe mennesker til at forstå deres psykiske og følelsesmæssige problemer. Livets Spor kan også tilbyde de nødvendige værktøjer til at arbejde sig ud af problemerne og derved opnå en højere livskvalitet.

Læs mere Læs mindre


Livets Spor i Esbjerg N

Bor eller arbejder du tæt på Landlystvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du coach, parterapeut / sexolog, psykoterapeut. Og Livets Spor er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Landlystvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Livets Spor.


Livets Spor og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: stresscoaching, jalousi, familieterapi, online terapi, arbejdsglæde coaching. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Landlystvej 94 , 6715 Esbjerg N


02.03.24

03.03.24
Ma
04.03.24
Ti
05.03.24
Find andre behandlere