Lyskrystallen

Lyskrystallen

Massør / Kropsterapeut

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Lyskrystallen kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Lyskrystallen og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Lyskrystallen i Varde

Bor eller arbejder du tæt på Vibevej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du massør / kropsterapeut. Og Lyskrystallen er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Vibevej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Lyskrystallen.


Lyskrystallen og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: kranio-sakral terapi, healingsmassage, hovedbundsmassage, biodynamisk kranio-sakral terapi, håndmassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Vibevej 8, 6800 Varde

To
13.06.24
Fr
14.06.24

15.06.24

16.06.24
Find andre behandlere