Maerkbar Kropsterapi

Maerkbar Kropsterapi

Massør / Kropsterapeut

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Maerkbar Kropsterapi kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Maerkbar Kropsterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Maerkbar Kropsterapi i Århus N

Bor eller arbejder du tæt på Nordre Ringgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du massør / kropsterapeut. Og Maerkbar Kropsterapi er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Nordre Ringgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Maerkbar Kropsterapi.


Maerkbar Kropsterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: nakkemassage, hovedbundsmassage, graviditetsmassage, bindevævsterapi, healingsmassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Nordre Ringgade 117, 8200 Århus N

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere