Min mobil massør

Min mobil massør

Akupunktør

Ergoterapeut

Naturmedicinsk terapeut

Zoneterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Min mobil massør kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Min mobil massør bruge forskellige former for akupunktur. Min mobil massør kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En zoneterapeut bruger sine hænder til at trykke på bestemte punkter på foden for at fremkalde en positiv virkning et bestemt sted i kroppen. Min mobil massør behandler smerter i led og muskler, kredsløbsbesvær, fordøjelsesproblemer, hovedpine og idrætsskader. Zoneterapeuter arbejder ud fra den tankegang, at fødderne afspejler bestemte zoner og organer i kroppen. Min mobil massør og andre klinikker på Health 24 tilbyder desuden ansigtszoneterapi, babyzoneterapi, sportszoneterapi og kombinerede behandlinger, for eksempel sammen med akupunktur. En zoneterapeut behandler også kolikbørn og hjælper med stimulation af veer under fødsler.

Læs mere Læs mindre


Min mobil massør i Holbæk

Bor eller arbejder du tæt på Blegstræde, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, ergoterapeut, naturmedicinsk terapeut, zoneterapeut. Og Min mobil massør er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Blegstræde, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Min mobil massør.


Min mobil massør og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: hævelse / ødem, psykiske udfordringer, zoneterapi og akupunktur, ergonomisk rådgivning, sansemotoriske vanskeligheder. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Blegstræde 9, 4300 Holbæk

On
17.04.24
To
18.04.24
Fr
19.04.24

20.04.24
Find andre behandlere