Motus Vita

Motus Vita

Fysioterapeut

Osteopat

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Motus Vita hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Motus Vita udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

En osteopat bruger sine hænder i sine behandlinger. Motus Vita hjælper patienter med at få genoprettet kroppens balance og frigøre den naturlige livsenergi. I Danmark er det typisk fysioterapeuter, som videreuddanner sig til osteopater, og de tilbyder ofte begge behandlingsformer i sine klinikker. Motus Vita kan hjælpe mod både akutte problemer og gener, der er opbygget sig over længere tid: Løberknæ, musearm, artrose, astma, bækkenløsning, fordøjelsesproblemer, inkontinens, menstruationssmerter, piskesmæld, refluks og flere andre tilstande.

Læs mere Læs mindre


Motus Vita i København Ø

Bor eller arbejder du tæt på Hjørringgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du fysioterapeut, osteopat. Og Motus Vita er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Hjørringgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Motus Vita.


Motus Vita og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: svimmelhed, helbredstjek, slidgigt, skulderskade genoptræning, smertebehandling. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Hjørringgade 12C, 2100 København Ø

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere