Rygcenter Hillerød

Rygcenter Hillerød

Akupunktør

Kiropraktor

Massør / Kropsterapeut

Røntgen / Ultralydspecialist

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Rygcenter Hillerød kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Rygcenter Hillerød bruge forskellige former for akupunktur. Rygcenter Hillerød kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En kiropraktor beskæftiger sig med behandling af smertetilstande og nedsat funktion i muskel- og skeletsystemet. Rygcenter Hillerød hjælper patienter med rygsmerter, diskusprolaps, muskelsmerter, fibromyalgi, hovedpine, skoliose og andre tilstande. Kiropraktorer og fysioterapeuter kan nogle gange hjælpe med de samme lidelser. Man vil dog oftere bruge en kiropraktor i en akut situation og henvende sig til en fysioterapeut, hvis der er brug for et genoptræningsforløb. Alle kan henvende sig til Rygcenter Hillerød uden henvisning fra egen læge eller speciallæge.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Rygcenter Hillerød kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Rygcenter Hillerød og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Rygcenter Hillerød i Hillerød

Bor eller arbejder du tæt på Langesvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, kiropraktor, massør / kropsterapeut, røntgen / ultralydspecialist. Og Rygcenter Hillerød er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Langesvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Rygcenter Hillerød.


Rygcenter Hillerød og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: stolemassage, skuldersmerter, biodynamisk kranio-sakral terapi, kinesisk massage / tui na, healingsmassage. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Langesvej 2B, 3400 Hillerød

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere