Sexologisk Rådgivning & Parterapi

Sexologisk Rådgivning & Parterapi

Parterapeut / Sexolog

Sexologer og parterapeuter kan hjælpe, når parfoholdet skal fungere bedre i forbindelse med for eksempel kommunikation, romantik og sexliv. En sexolog vejleder og rådgiver både par og singler indenfor alle områder af deres seksualitet. Parterapeuter hjælper til at få løst problemer i forholdet og skabe en god kommunikation. Via samtale kan Sexologisk Rådgivning & Parterapi hjælpe dig til at få en større forståelse for eksempelvis seksuelle- eller kropslige dysfunktioner, utroskab, sygdom, graviditet, en traumatisk barndom eller et lavt selvværd. Sexologisk Rådgivning & Parterapi rådgiver også par og udstyrer dem med redskaber til at bearbejde forskellige problemstillinger og derved opnå et stærkere samliv.

Læs mere Læs mindre


Sexologisk Rådgivning & Parterapi i Gentofte

Bor eller arbejder du tæt på Paul-Petersensvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du parterapeut, parterapeut / sexolog, sexolog og parterapeut. Og Sexologisk Rådgivning & Parterapi er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Paul-Petersensvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Sexologisk Rådgivning & Parterapi.


Sexologisk Rådgivning & Parterapi og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: biseksualitet, homoseksualitet, lav sexlyst, ensomhed i parforhold, pornoafhængighed. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Paul-Petersensvej 14, 2820 Gentofte


28.04.24
Ma
29.04.24
Ti
30.04.24
On
01.05.24
Find andre behandlere