Smiltillivet

Smiltillivet

Coach

Massør / Kropsterapeut

Coaching bliver ofte defineret som en professionel samtale, hvor coachen ikke rådgiver eller tager stilling men derimod hjælper klienten ved at stille åbne spørgsmål. Der findes mange slags coaches. For eksempel: stress-coach, business-coach, sportscoach eller lifecoach. Smiltillivet er neutral og ikke-dømmende, og vil hjælpe dig til at reflektionere og nå frem til dine egne svar. Smiltillivet kan hjælpe dig, hvis du har lyst til at udvikle dig på et eller flere områder af dit liv, men du kan også søge coaching hos Smiltillivet, hvis du har en bestemt problemstilling, du ønsker at få løst, en dårlig vane, du vil af med eller har brug for at træffe en beslutning.

Mange mennesker oplever, at massage virker godt på nervesystemet og generelt er afstressende og beroligende. Smiltillivet kan behandle muskelømhed, søvnproblemer, spændinger, migræne og andre tilstande. Der er mange massageformer, hvor i nogle tilfælde fokuserer en massør på kroppen, for eksempel med fysiurgisk massage, eller hvor i andre tilfælde fokuserer en massør både på kroppen og på det følelsesmæssige, for eksempel med healingsmassage. Smiltillivet og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde både helkropsmassage og massage af bestemte kropsdele: ansigtsmassage, fodmassage, rygmassage, nakkemassage eller håndmassage.

Læs mere Læs mindre


Smiltillivet i Engesvang

Bor eller arbejder du tæt på Dahlsvej, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du coach, massør / kropsterapeut. Og Smiltillivet er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Dahlsvej, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Smiltillivet.


Smiltillivet og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: aroma massage, biodynamisk kranio-sakral terapi, organmassage, håndmassage, store livsændringer. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Dahlsvej 22, 7442 Engesvang


02.03.24

03.03.24
Ma
04.03.24
Ti
05.03.24
Find andre behandlere