Sportsklinikken

Sportsklinikken

Akupunktør

Fysioterapeut

Akupunktører behandler patienter med tynde nåle, der stikkes ind i huden på udvalgte punkter på kroppen. Sportsklinikken kan hjælpe patienter med kvalme, hovedpine, menstruationssmerter, astma, graviditetsgener og andre sygdomme og lidelser og udfører også forebyggende behandlinger. Afhængig af formålet og patientens ønsker, kan Sportsklinikken bruge forskellige former for akupunktur. Sportsklinikken kan også bruge akupunktur i kombination med andre behandlingsformer.

En fysioterapeut hjælper patienter med at genopbygge bevægelsesapparatet og balance efter en ulykke eller en sygdom. Sportsklinikken hjælper patienter med rygsmerter, knæskader, akillessenebetændelse, frossen skulder, slidgigt, svimmelhed, golfalbue, musearm og andre tilstande. I klinikkens behandlinger indgår forskellige øvelser og aktiviteter. Sportsklinikken udarbejder et individuelt behandlingsforløb for hver patient, hvor formålet er at genoprette balance, styrke og mindske smerter.

Læs mere Læs mindre


Sportsklinikken i Søborg

Bor eller arbejder du tæt på Søborg Hovedgade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du akupunktør, fysioterapeut. Og Sportsklinikken er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Søborg Hovedgade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Sportsklinikken.


Sportsklinikken og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: fysioterapeutisk konsultation, elektroakupunktur, slidgigt, rygestop akupunktur, skulderskade genoptræning. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Søborg Hovedgade 36, 2860 Søborg


27.04.24

28.04.24
Ma
29.04.24
Ti
30.04.24
Find andre behandlere