Tanddoctor

Tanddoctor

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. Tanddoctor kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. Tanddoctor kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


Tanddoctor i Bramming

Bor eller arbejder du tæt på Nørregade, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du tandlæge. Og Tanddoctor er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Nørregade, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Tanddoctor.


Tanddoctor og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: invisalign / litewire / clearstep, plombe / fyldning, tandeftersyn, snorkeskinne, implantat(er). Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Nørregade 21 , 6740 Bramming

On
29.05.24
To
30.05.24
Fr
31.05.24

01.06.24
Find andre behandlere