Tandlægerne Axeltorv

Tandlægerne Axeltorv

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. Tandlægerne Axeltorv kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. Tandlægerne Axeltorv kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


Tandlægerne Axeltorv i København K

Bor eller arbejder du tæt på Axeltorv, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du tandlæge. Og Tandlægerne Axeltorv er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Axeltorv, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Tandlægerne Axeltorv.


Tandlægerne Axeltorv og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: paradentose / tandkødsbetændelse, plombe / fyldning, implantat(er), snorkeskinne, porcelænsfacader. Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Axeltorv 8, 1609 København K

Ma
19.04.21
Ti
20.04.21
On
21.04.21
To
22.04.21
Find andre behandlere