Tandlægerne Dæmningen 66

Tandlægerne Dæmningen 66

Tandlæge

Tandlæger og tandplejere forebygger og behandler sygdomme i både tænder, mundhule og kæber. Tandlægerne Dæmningen 66 kan hjælpe med at forebygge sygdomme med regulære tandeftersyn, og klinikken kan rådgive patienter om den personlige tandhygiejne. En tandlæge udfører ofte behandlingerne i samarbejde med en tandpleje. Tandplejer kan selvstændigt udføre en række lettere behandlinger som for eksempel tandrensning eller tandblegning. Tandlægerne Dæmningen 66 kan tilbyde tandblegning, rodbehandling, tandudtrækning, plomber, kroner og andre ydelser og behandlinger.

Læs mere Læs mindre


Tandlægerne Dæmningen 66 på Vejle

Bor eller arbejder du tæt på Dæmningen, står klinikkens behandlere altid klar til at hjælpe dig. På klinikken finder du tandlæge. Og Tandlægerne Dæmningen 66 er billigere, end du tror. Uanset om du er på vej på arbejde eller sidder på en café på Dæmningen, kan du altid booke en tid, som passer dig, hos en behandler på Tandlægerne Dæmningen 66.


Tandlægerne Dæmningen 66 og andre klinikker på Health 24 kan tilbyde forskellige behandlinger og hjælp med patienternes problemer, for eksempel: tandeftersyn, akut tandlæge, invisalign / litewire / clearstep, snorkeskinne, implantat(er). Du er i gode hænder hos klinikkens behandlere.

Profilen er lavet af Health 24
på baggrund af offentligt tilgængelige oplysninger.


Foreslå rettelser

Er det din klinik? Få mere ud af Health 24

Dæmningen 66, 7100 Vejle


02.03.24

03.03.24
Ma
04.03.24
Ti
05.03.24
Find andre behandlere